Terug naar de homepage van de Van Gogh Galerij

Links


Be sure to visit Pete Clements' site--see below. "Want het grootste geschiedt niet bij impulsie alleen en is een aaneenschakeling van kleine dingen, die tot elkaar gebracht zijn."

Vincent van Gogh
Brief 237/274
22 october 1882

Be sure to visit Pete Clements' site--see below.

Ik heb al eerder opgemerkt dat internet en het World Wide Web heel geschikt zijn voor de uitwisseling van allerlei vormen van informatie. Het stelt zich open voor nieuwsgroepen en voor mensen die van gedachten willen wisselen over Van Gogh: live online, chat, bulletin boards en natuurlijk op websites. De volgende sites zijn de moeite waard.

Specifiek over Van Gogh


Interpretaties van Van Gogh's werken

Kunst-sites


Scholen en opleidingen

Ik vind het geweldig als jongeren van het leven en werk van Vincent van Gogh leren genieten. Ik bewaar warme herinneringen aan een middag in het Museum of Modern Art in New York waar ik naast een man stond die aan zijn vijfjarige dochtertje de unieke stijl van Vincent's Sterrennacht uitlegde. Hieronder staan een paar sites van scholen die ik vond en die elk een bezoekje waard zijn. Kent u er nog meer? Stuur me een e-mail (info@vggallery.com) en laat het me weten.


Vreemde talen

Van Goghliefhebbers zijn in alle uithoeken van de wereld te vinden. In de toekomst hoop ik de Galerie met nog meer interessante en goed uitgevoerde websites uit de hele wereld te kunnen aanvullen.


Diversen


Andere kunstenaars


Toerisme: Nederland

Als u in het buitenland woont en van plan bent Nederland te bezoeken kan ik de volgende websites van harte aanbevelen:

(Vertaald door Jan Geerling)


Terug naar de homepage van de Van Gogh Galerij