Terug naar de homepage van de Van Gogh Galerij

On line forum

De afgelopen zes jaar heb ik een grote hoeveelheid e-mails ontvangen met vragen waarop ik het antwoord schuldig moest blijven. Daarom leek het mij een goed idee om van mogelijkheden die internet biedt gebruik te maken en op deze pagina een on line forum te plaatsen waarin bezoekers vragen of andere raadselachtige facetten van Van Gogh kunnen uitwisselen. Zo kan het zijn dat iemand in München een vraag heeft over één van Van Gogh's werken en dat iemand anders in Tokyo toevallig het antwoord heeft.

Stuur mij de vragen, ik zet ze op de site (met uw e-mail adres als u wilt) en met een beetje geluk kunnen we door samen te werken een paar van die raadsels oplossen.

Als u op één van de categorieën hieronder klikt vindt u een aantal vragen die ik tot nu toe heb ontvangen. Deze dienen ook als voorbeeld om een idee te krijgen over het soort vragen dat geschikt is voor dit forum. Bovendien zijn de vragen belangrijk omdat ik werkelijk het antwoord niet weet en graag van iemand zou willen horen die mij meer informatie kan geven.

Vincent's leven | Zijn ziekte | De werken | Allerlei

Nogmaals, ik zou het erg op prijs stellen nog meer vragen op de website te zetten als u bereid bent ze te sturen naar brooks@vggallery.com.

(Vertaald door Jan Geerling)


Terug naar de homepage van de Van Gogh Galerij